973 62 60 97 – 973 62 62 92

LES VALLS D’ANEU

RESERVAR

ESTERRI D’ÀNEU

Esterri d’Àneu és al centre de la Vall d’Àneu, un poblet situat al Pallars Sobirà. La seva climatologia varia segons l’estació de l’any, es diferencien dues èpoques, estació humida i estació seca.

Les primeres cases es varen construir al peu de la muntanya a l’empara del castell de València.

Esterri està equipat per donar una adequada resposta amb serveis sanitaris i d’urgència, ensenyament, culturals, serveis socials i religiosos, àrea recreativa i parcs infantils. Majoritàriament el comerç esta centralitzat al carrer major. L’oferta comercial és diversa i suficient per abastir les necessitats de la població.

Al llarg de l’any hi ha diverses festes, fires i tradicions, com les festes nadalenques o la Festa Major, la Processo dels Armats de la Setmana Santa, l’Esbaiola’t, la Fira de Santa Teresa, entre moltes altres.

CENTRE BTT VALL D’ÀNEU

El Centre BTT actualment disposa de 11 rutes amb un total de 211 km senyalitzats. Són rutes de diferents nivells, que permeten gaudir del paisatge dels Pirineus a través dels seus frondosos valls, descobrint pobles d’alta muntanya.

SENDERISME

També trobaràs vàries rutes per fer senderisme amb diferents nivells de dificultat, ben senyalitzades i amb senders adequats i preparats per cada un d’ells. Gaudeix de paisatges pirenaics tot fent una passejada.

Als nostres establiments disposem de fulletons informatius sobre la zona, també els hi oferim el servei de guarda bicicletes, segur i tancat, i el servei de bugaderia.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2019 Hostels VALL D'ÀNEU

Autor Anders Norén