LES VALLS D’ANEU


Esterri d’Àneu és al centre de la Vall d’Àneu, un poblet situat al Pallars Sobirà. La seva climatologia varia segons l’estació de l’any, es diferencien dues èpoques, estació humida i estació seca.

Les primeres cases es varen construir al peu de la muntanya a l’empara del castell de València.

Esterri està equipat per donar una adequada resposta amb serveis sanitaris i d’urgència, ensenyament, culturals, serveis socials i religiosos, àrea recreativa i parcs infantils. Majoritàriament el comerç esta centralitzat al carrer major. L’oferta comercial és diversa i suficient per abastir les necessitats de la població.

Al llarg de l’any hi ha diverses festes, fires i tradicions, com les festes nadalenques o la Festa Major, la Processo dels Armats de la Setmana Santa, l’Esbaiola’t, la Fira de Santa Teresa, els veinats entre moltes altres, que son motiu de visita.

Poden visitar la web de l’ajuntament per a mes informació

L’Esperanceta és l’ànima de l’Ecomuseu, no us perdeu les visites guiades que fa, segur que aquesta visita no l’oblidareu mai mes.

CENTRE BTT VALL D’ÀNEU

El Centre BTT actualment disposa de 11 rutes amb un total de 211 km senyalitzats. Són rutes de diferents nivells, que permeten gaudir del paisatge dels Pirineus a través dels seus frondosos valls, descobrint pobles d’alta muntanya.

També trobaràs vàries rutes per fer senderisme amb diferents nivells de dificultat, ben senyalitzades i amb senders adequats i preparats per cada un d’ells. Gaudeix de paisatges pirenaics tot fent una passejada

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2019 Hostels VALL D'ÀNEU ® – WEB OFICIAL

Autor Anders Norén

Call
Catalan CA English EN French FR Spanish ES